Public
Start Tour Albania, agjensia juaj e udhetimeve ne Shqiperi. Tek ne do te gjeni profesionalizem dhe perkushtim per te permbushur te gjitha kerkesat dhe nevojat tuaja te udhetimeve. Agjensia Start Tour ju siguron nje sherbim te plote per ju si individ, biznes. Organizojme grupe dhe ture brenda dhe jashte Shqiperise, Ne jemi te specializuar per tju gjetur biletat me ekonomike per udhetimet me avion, autobuz, traget, paketa turistike te te gjitha llojeve dhe standarteve , gjithashtu ofrojme rezervime hotelesh apo makina me qira. Me ne mund te planifikoni pushimet qe keni enderuar, duke gjetur dhe paketa all inculsive me ulje “Last minute”.